Behandelen (ex-) Covid-19 patiënten

Heeft u nog klachten na een doorgemaakte COVID-19 infectie, dan bent u bij Fysiotherapie Move2BFit aan het juiste adres. Demi, Roelf en Jens zijn onze fysiotherapeuten die u kunnen behandelen als u klachten blijft houden.

Het is niet noodzakelijk dat u in het ziekenhuis heeft gelegen, wel is het belangrijk dat u een verwijsbrief heeft van uw huisarts, zodat de behandelingen vergoed worden uit de basisverzekering. Vergoedingen uit de basisverzekering komen ten laste van het eigen risico.

Naast een verwijzing zijn er nog een tweetal voorwaarden gesteld aan deze vergoeding:
De eerste behandeling dient plaats te vinden binnen één maand na de verwijzing en u moet bereid zijn om mee te werken aan onderzoek. Dit betekent dat u toestemming geeft om anoniem gemaakte behandelgegevens van de herstelzorg te delen met onderzoekers.

Voor de herstelzorg staat een maximum van 50 behandelingen binnen een tijdsbestek van 6 maanden, gerekend vanaf de eerste behandeling. Indien nodig kan de specialist u een verlenging geven van nog eens maximaal 6 maanden.

Ons op maat gemaakte fysiotherapeutische revalidatie programma helpt en ondersteunt corona patiënten met het opbouwen van de conditie en kracht in de spieren. Dit zorgt ervoor dat kortademigheid en vermoeidheid afnemen waardoor de dagelijkse activiteiten u weer gemakkelijker afgaan.

Indien nodig werken we samen met andere disciplines zoals: huisartsen, diëtisten en ergotherapeuten voor het beste resultaat voor u.

Copyright 2018 Fysiotherapie Move2BFit