Informatie

Fysiotherapie Move2BFit heeft een team van acht fysiotherapeuten voor u klaarstaan, verdeeld over 4 praktijken in Geffen, Nuland en Vinkel. Ons uitgangspunt is u de best mogelijke paramedische zorg te verlenen waarbij u als patiënt centraal staat. In een speciaal op uw doelen afgestemd behandeltraject verminderen uw klachten en wordt voorkomen dat deze terugkeren. Al tijdens uw behandeling kunt u aan een duurzame verbetering van uw gezondheid en conditie werken in onze goed uitgeruste trainingsfaciliteiten en prettige fitnessomgeving. Ook na uw herstel kunt u hier uw gezondheid en conditie op peil houden.

Specialistische zorg
Onze fysiotherapeuten zorgen voor een doelgerichte en persoonlijke behandeling. In ons team zijn diverse specialismen vertegenwoordigd. Zo kunt u naast algemene fysiotherapie, bij ons ook terecht voor:
• manuele therapie
• sportfysiotherapie
• arbeidsfysiotherapie
• oedeemtherapie
• kinderfysiotherapie
• bekkenfysiotherapie
• echografie
• shockwavetherapie
• dry needling

Tevens zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van patiënten met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), Diabetes Mellitus II, COPD en Claudicatio Intermittens.
Wij streven ernaar om te allen tijde optimale fysiotherapeutische zorg te verlenen, waarbij u op een snelle, adequate en vriendelijke wijze geholpen wordt.

Gegarandeerde kwaliteit en service
Kwaliteit en service vormen de uitgangspunten voor onze zorg. Om deze uitgangspunten transparant en inzichtelijk te maken, zijn wij sinds 2011 Pluspraktijk, toegekend door Health Care Auditing (HCA). Door dit keurmerk behoort Fysiotherapie Move2BFit tot de Pluspraktijken van CZ/Delta Lloyd/OHRA, Menzis, VGZ, Zilveren Kruis en De Friesland. PlusPraktijken zijn fysiotherapiepraktijken die niet alleen voldoen aan alle kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging, maar een stapje verder gaan. Met gespecialiseerde programma’s bijvoorbeeld. Of met het inzichtelijk maken van de kwaliteit.

Fysiotherapie Move2BFit is o.a. aangesloten bij Wittemeer, ParkNet (Parkinson), COPD netwerk (Fysuvo), Claudicatio Netwerk en knienetwerk Brabant.

Afspraak maken zonder verwijzing (DTF)
Sinds 2006 is onze praktijk direct toegankelijk (Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie). Dat betekent dat u geen verwijsbriefje meer nodig heeft van een huisarts of specialist. Na een screening wordt er bepaald of uw klacht een indicatie is voor fysiotherapie en een behandelplan opgesteld. De huisarts wordt via een rapport op de hoogte gesteld dat u in behandeling bent bij Fysiotherapie Move2BFit.
Voor een chronische indicatie/behandeling is overigens wel een verwijzing noodzakelijk.
Al onze fysiotherapeuten staan ingeschreven in het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) en zijn allen geregistreerd in het Centrale Kwaliteitsregister (CKR).

Afmelden
Behandelingen die minimaal 24 uur van te voren zijn afgezegd zullen wij niet in rekening brengen.

Betalingsvoorwaarden
Wij hebben met alle verzekeraars een contract afgesloten. Desondanks kan het voorkomen dat fysiotherapie/manuele therapie niet of beperkt vergoed wordt door uw verzekeraar. Bekijk altijd in uw polisvoorwaarden wat uw rechten zijn, u blijft hier zelf verantwoordelijk voor! Wanneer het aantal toegestane behandelingen overschreden wordt of bij onvoldoende dekking, dan brengen wij u de behandeling in rekening.

Meer informatie over vergoedingen vindt u op de site van uw zorgverzekeraar.

Copyright 2018 Fysiotherapie Move2BFit