Contact

Algemene informatie

Tarieven en contracten

De tarieven vindt u hier.

Informatie

Afspraak maken zonder verwijzing (DTF)
Sinds 2006 is onze praktijk direct toegankelijk (Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie). Dat betekent dat u geen verwijsbriefje meer nodig heeft van een huisarts of specialist. Na een screening wordt er bepaald of uw klacht een indicatie is voor fysiotherapie en een behandelplan opgesteld. De huisarts wordt via een rapport op de hoogte gesteld dat u in behandeling bent bij Fysiotherapie Move2BFit.
Voor een chronische indicatie/behandeling is overigens wel een verwijzing noodzakelijk.
Al onze fysiotherapeuten staan ingeschreven in het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) en zijn allen geregistreerd in het Centrale Kwaliteitsregister (CKR).

Afmelden
Behandelingen die minimaal 24 uur van te voren zijn afgezegd zullen wij niet in rekening brengen.

Betalingsvoorwaarden
Wij hebben met alle verzekeraars een contract afgesloten. Desondanks kan het voorkomen dat fysiotherapie/manuele therapie niet of beperkt vergoed wordt door uw verzekeraar. Bekijk altijd in uw polisvoorwaarden wat uw rechten zijn, u blijft hier zelf verantwoordelijk voor. Wanneer het aantal toegestane behandelingen overschreden wordt of bij onvoldoende dekking, dan brengen wij u de behandeling in rekening.

Klik hier voor meer informatie over vergoedingen etc. of kijk op de site van uw zorgverzekeraar.

Privacy

Download hieronder onze Privacy Policy:

Privacy Policy Move2BFit 2018

U heeft een klacht

Een klacht over uw fysiotherapeut
Natuurlijk doen u en uw fysiotherapeut er alles aan om de behandeling en het contact zo vlot en prettig mogelijk te laten verlopen. Toch kan het gebeuren dat u een klacht heeft over de behandeling van uw fysiotherapeut. Een andere mogelijkheid is dat u ontevreden bent over de manier waarop uw fysiotherapeut of zijn medewerker met u omgaat. Dan is het goed om uw klacht kenbaar te maken. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor andere patiënten en voor de kwaliteit van de fysiotherapie.
Meer informatie vindt u ook in de folder “Een klacht over uw fysiotherapeut” die in elk van onze vestigingen te verkrijgen is.

In gesprek met uw fysiotherapeut
Allereerst is het de moeite waard om een gesprek aan te gaan met uw fysiotherapeut of contact op te nemen met de praktijk waar uw fysiotherapeut werkt. Het kan zijn dat u het moeilijk vindt om uw klacht aan de orde te stellen. Een gesprek kan immers confronterend zijn. Neem dan iemand mee naar het gesprek, bijvoorbeeld uw partner, een familielid of iemand anders die u vertrouwt.

Lees meer

maak een afspraak

    Waarvoor wilt u een afspraak maken

    FysiotherapieManuele TherapieKinderfysiotherapieSportfysiotherapieOedeemtherapieShockwavetherapieEchografieDry Needling

     
     

    Copyright 2018 Fysiotherapie Move2BFit