Move2B een maatje minder

Wat:
Een nieuw jaar met nieuwe voornemens voor 2016. In februari start er een nieuw leefstijlprogramma van diëtistenpraktijk beLEEFgezonder in samenwerking met Fitness Move2BFit. Een geheel fris concept waarin je onder begeleiding maar ook op eigen houtje kunt gaan sporten.
Binnen 3 maanden word je gegarandeerd fitter met meer conditie!

Hoe:
Bij aanvang van het programma word je conditie getest aan de hand van een fiets- of looptest en zullen je lengte, gewicht en je vetpercentage gemeten worden. Je ontvangt hiervan een uitgebreide analyse met vervolgens een geheel persoonlijk plan hoe we jouw conditie kunnen verbeteren zodat je fitter wordt. Er word van je verwacht dat je minimaal 3 x per week intensief gaat bewegen. Dit kan bij Fitness Move2BFit maar dit mag ook zonder begeleiding op welke manier dan ook. Aan de hand van een horloge, dat uitgelezen kan worden, worden je trainingsresultaten bijgehouden en gecontroleerd. Het voordeel hiervan is dat je niet gebonden hoeft te zijn aan vaste dagen en tijdstippen maar dat je kunt gaan wanneer je maar wilt. Met toch die ‘stok’ die veel mensen nodig hebben.

Fitter word je niet alleen door intensiever te bewegen maar ook door middel van gezonder te gaan eten. Afvallen heeft te maken met wat je eet, hoeveel je eet en waarom je eet! Hoeveel heeft een lichaam nodig, waarom val je steeds terug in oude gewoontes en doe je niet wat je al maanden voor ogen hebt om te doen!
Om de week bieden we groepsbijeenkomsten aan zodat we alle perikelen omtrent je eetpatroon kunnen bespreken. Liever niet in een groep! Je kunt ook kiezen voor individuele begeleiding.

Dus:
Voor ieder was wils! Voor iedereen die geïnteresseerd is, we houden maandagavond 11 januari 2016 van 20.00-21.00 uur een informatieavond in de Meent in Nuland.

Kosten programma 3 maanden:
250 euro dit is inclusief:
• Conditietest (fiets- of looptest)
• Bepaling lengte, gewicht en vetpercentage
• Analyse conditietest en plan van aanpak training
• Lenen horloge
• Onbeperkt sporten bij Fitness Move2BFit (inclusief deelname aan groepslessen)
• Deelname 6 groepslessen diëtist

Kiest u ervoor om niet te gaan sporten bij Fitness Move2BFit dan bedragen de kosten 190 euro voor 3 maanden.