Marlijn Mulders

Ik ben Marlijn Mulders, geboren in 1988 in Rosmalen en verwacht in september 2018 mijn eerste kindje.
Sinds 2007/2008 ben ik werkzaam bij Move 2B Fit, tijdens mijn opleiding tot Algemeen Fysiotherapeut heb ik in de fitness gewerkt en nadat ik in 2011 mijn opleiding afgerond had, kon ik gelijk als fysiotherapeut verder.
In 2014 heb ik de opleiding tot Master Kinderfysiotherapeut succesvol afgerond en nu behandel ik mensen tussen 0 en 100 jaar. Ik vind deze diversiteit erg leuk en het houd me op alle vlakken bij de les.
Naast deze opleidingen heb ik ook meerdere cursussen en bijscholingen gevolgd (o.a. plagiocephalometrie, medical taping, etc) en zo staan de komende maand(en) ook de opleidingen voor shockwave en echografie op het programma.

In mijn vrije tijd vind ik het erg fijn om te sporten. Ik hou van bijna alle sporten en heb er zelf ook al veel beoefend, zoals turnen, schaatsen, dansen, tennissen en bootcampen. Op dit moment zwem en spin ik alleen nog..
Ik zwem al vanaf kinds af aan en kan er gewoon niet mee stoppen. Naast mijn eigen trainingen, geef ik nu ook al ruim 10 jaar zwemles. Op het gebied van motorische ontwikkeling van kinderen zie ik hierin een verandering sinds kinderen minder vaak buiten spelen en meer zijn gaan schermen. Er komen steeds meer vragen vanuit ze zwemlessen en ik vind het erg leuk om hierin te kunnen helpen vanuit mijn achtergrond als zwemmer, zwemonderwijzer en kinderfysiotherapeute.

Ik hou van sporten en bewegen en breng dit ook graag over aan anderen. Het is daarbij wel heel erg van belang dat je ook kunt/leert luisteren naar je lichaam en daarnaar handelt.

Je lijf vertelt je meer dan jij in de gaten hebt!

JE LIJF VERTELT JE MEER DAN JIJ IN DE GATEN HEBT!

Copyright 2018 Fysiotherapie Move2BFit