Marlijn Mulders

Ik ben Marlijn Mulders, geboren in 1988 in Rosmalen.
Ik ben moeder van een dochter en verwacht begin november 2022 mijn tweede kindje.

Sinds 2007 ben ik werkzaam bij Move 2B Fit en in 2014 heb ik de opleiding tot Master Kinderfysiotherapeut succesvol afgerond.
Ik behandel mensen tussen 0 en 100 jaar en vind deze diversiteit erg leuk. Mijn voorkeur gaat uit naar kinderen en dit probeer ik te blijven uitbreiden.
Daarnaast vind ik het prettig als ik mensen met een goed gesprek meer inzicht kan geven in hun lichaam en het functioneren hiervan.
Niet alleen het fysieke stukje, maar daarbij ook het mentale stukje mee kan nemen.

Ik volg regelmatig bijscholingen op het gebied van de kinderfysiotherapie en heb daarnaast ook enkele aanvullende cursussen gedaan zoals o.a. plagiocephalometrie en medical taping.

In mijn vrije tijd vind ik het erg fijn om te sporten. Ik hou van bijna alle sporten en heb er ook veel beoefend, zoals turnen, schaatsen, dansen, tennissen en bootcampen. Op dit moment zwem en Xco ik alleen nog.

Ik zwem al vanaf kinds af aan en kan er gewoon niet mee stoppen. Naast mijn eigen trainingen, geef ik nu ook al ruim 15 jaar zwemles.
Op het gebied van motorische ontwikkeling van kinderen zie ik hierin een verandering sinds kinderen minder vaak buiten spelen en meer zijn gaan schermen.
Er komen steeds meer vragen vanuit de zwemlessen en ik vind het erg leuk om hierin te kunnen helpen vanuit mijn achtergrond als zwemmer, zwemonderwijzer en kinderfysiotherapeut.

Sinds 2018 ben ik voor mezelf begonnen met het geven van privé zwemlessen voor kinderen die wat extra ondersteuning nodig hebben in het reguliere zwemonderwijs. Hierdoor kan ik mijn passie en werk combineren in het zwembad.

Ik hou van sporten, bewegen en de uitdaging om zo goed mogelijk in balans te blijven en breng dit ook graag over aan anderen.
Het is daarbij wel heel erg van belang dat je ook kunt/leert luisteren naar je lichaam en daarnaar handelt.

JE LIJF VERTELT JE MEER DAN JIJ IN DE GATEN HEBT!

Copyright 2018 Fysiotherapie Move2BFit