Kim Liebers

Mijn naam is Kim Liebers, geboren in Nijmegen, opgegroeid in Wijchen.

In 2018 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de HAN in Nijmegen. Door het enthousiasme wat ik kreeg door mijn afstudeerstage met kinderen ben ik direct doorgegaan met de Master Kinderfysiotherapie. Deze heb ik in 2021 afgerond aan de HU in Utrecht.
Sinds 2018 werk ik alleen nog maar met kinderen en heb ik ervaringen mogen opdoen op verschillende vlakken binnen het vak kinderfysiotherapie. Ik behandel kinderen van 0 tot 18 jaar met verschillende vraagstukken. Deze diversiteit maakt het werken met kinderen dan ook erg leuk!

Vanaf mei 2022 mag ik mijn enthousiasme overbrengen aan de kinderen bij Move2bfit en kinderen hun kracht en plezier laten ervaren binnen hun motorische mogelijkheden. Met name plezier tijdens het bewegen vind ik erg belangrijk en probeer ik ook in mijn behandeling terug te laten komen.

Daarnaast heb ik verschillende cursussen gevolgd voor de behandeling van het (top)sportende kind, gezien dat een groot interessegebied is van mij.

In mijn vrije tijd ben ik vooral te vinden bij mijn paarden, die ik bijna dagelijks train om ze uit te brengen op wedstrijd. Maar ook de ritjes door het bos geven mij de ontspanning en het plezier van de paardensport.

Copyright 2018 Fysiotherapie Move2BFit