Informatie over fysiotherapie

Aanmelden
Afspraken voor fysiotherapie kunt u telefonisch maken op maandag, dinsdag, donderdag en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur en op woensdag van 8.30 tot 12.30 uur op telefoonnummer 073-532 34 32. Buiten deze tijden, of wanneer wij niet de mogelijkheid hebben de telefoon op te nemen, kunt u een bericht inspreken op ons antwoordapparaat of mailen naar: administratie@move2bfit.nl.
Het is van belang dat u duidelijk uw naam en telefoonnummer inspreekt.
Bij aanmelding vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens, uw identiteitsbewijs en, indien van toepassing, de verwijsbrief.
Het is van belang dat u duidelijk aangeeft om welke klacht het gaat en of u specifiek door een bepaalde medewerker behandeld wilt worden.

Zonder verwijzing (DTF)
Sinds 2006 is onze praktijk direct toegankelijk (Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie). Dat betekent dat u geen verwijsbriefje meer nodig heeft van een huisarts of specialist. Na een screening wordt er bepaald of uw klacht een indicatie is voor fysiotherapie en een behandelplan opgesteld. De huisarts wordt via een rapport op de hoogte gesteld dat u in behandeling bent bij Move 2B Fit.
Voor een chronische indicatie/behandeling is overigens wel een verwijzing noodzakelijk.
Al onze fysiotherapeuten staan ingeschreven in het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) en zijn allen geregistreerd in het Centrale Kwaliteitsregister (CKR).

Afmelden
Behandelingen die minimaal 24 uur van te voren zijn afgezegd zullen wij niet in rekening brengen.

Betalingsvoorwaarden
Wij hebben met alle verzekeraars een contract afgesloten. Desondanks kan het voorkomen dat fysiotherapie/manuele therapie niet of beperkt vergoed wordt door uw verzekeraar. Bekijk altijd in uw polisvoorwaarden wat uw rechten zijn, u blijft hier zelf verantwoordelijk voor. Wanneer het aantal toegestane behandelingen overschreden wordt of bij onvoldoende dekking, dan brengen wij u de behandeling in rekening.

Klik hier voor meer informatie over vergoedingen etc. of kijk op de site van uw zorgverzekeraar.